Leul se bucură de apreciere și recunoaștere universală, atât în rândul oamenilor, cât și în rândul confraților din regnul animal.
Regele animalelor – Leul este un simbol pe care îl regăsim în întreaga istorie a omenirii, atât în simbolurile caselor regale, cât și a unor branduri de top.

Leul simbolizează putere, încredere, siguranța de sine – valori sau trăsături pe care, nu foarte multe companii sau produse și le asumă.

Pentru români, Leul are o și mai mare însemnătate, fiind moneda națională, aflându-se în casa fiecăruia dintre noi, bucurându-ne de puterea sa în fiecare zi.
Acestea au fost principalele elemente de care am ținut cont, noi echipa Phoenicia Hotels, în lansarea celui mai amplu proiect de delivery din capitală, sub numele de Phoenicia Lion’s Food.

Phoenica Lions’ Food – reunește expertiza a peste 28 de ani de activitate în industria HoReCa a echipei de management Phoenicia Hotels, ani în care peste 2 000 000 de clienți s-au bucurat de serviciile de cazare sau preparatele noastre, fie ca au venit din bucătăria românească, libaneză, italiană sau internațională.

Phoenicia Lions’ Food vine pe piața de food delivery din București cu cel mai cuprinzător meniu, care totalizează peste 200 de preparate din cele mai căutate bucătării din țara noastră: românească, libaneză, italiană, bucătăria tip street food bazată pe burgeri, sandwich-uri și pizza.

Cea mai ambițioasă parte a proiectului, reunită sub numele de bucătărie mediteraneană, cuprinde atât mâncare vegană, raw vegană, vegetariană, dar și produse de regim pentru persoanele care au afecțiuni precum: diabet, boli renale, boli cardiovasculare. De asemenea vor fi prezente și preparate hiper sau hipocalorice pentru persoanele care au nevoie de o astfel de alimentație.
Cultura specifică și experiența bogată a echipei de management și din bucătărie, calitatea ingredientelor folosite, infrastructura de ultimă generație sunt argumentele principale care stau la baza creării unui produs premium, produs și livrat în condiții de siguranță alimentară și medicală totală.

Echipa Phoenicia Lion’s Food vă invită să descoperiți calitatea și savoarea preparatelor noastre, garantate de puterea Leului.